Skip to content
Home » FAQs

FAQs

Često postavljana pitanja

Sve vozačke dozvole koje nudimo koštaju između prakse i usluge između 760 € i maksimalno 2100 €. Troškovi variraju ovisno o vrsti vozačke dozvole koja se traži, a posebno prema bazi podataka vozačkih dozvola i općini za Hrvatsku u kojoj ste mora se registrirati. U rijetkim slučajevima to može koštati više od gornje gornje granice.
Usluga zahtijeva plaćanje unaprijed jer se moraju prijaviti obuke, pregledi očiju, ispiti, vodiči za učenje vožnje (naravno s netočnim datumima) i te troškove ne možemo pokriti o svom trošku. stoga nemojte nas kontaktirati kako biste zatražili plaćanje nakon isporuke. Nakon što unesete svoje podatke, morate izvršiti uplatu. Koje načine plaćanja prihvaćate za kupnju vozačke dozvole?
Vozačka se dozvola u pravilu izdaje u roku od dva tjedna od zahtjeva za uslugu i provjere plaćanja, odabirom visokog prioriteta isporuke putem obrasca. Za izdavanje dozvole možete podnijeti zahtjev u roku od 7 radnih dana. To rezultira značajnim povećanjem ukupne cijene.
Koristimo samo vrlo sigurne i nedostupne načine plaćanja za sigurnost naših i naših kupaca, plaćanje koje najčešće koristimo i putem kriptovalute, na primjer Bitcoin. Također možete izvršiti bankovni prijenos. Ovdje su također prihvaćeni Western Union i Money Gran.
Licenca će biti poslana preporučenom poštom (rok isporuke 1 do 2 dana) na adresu navedenu na obrascu zahtjeva. Također ćete biti praćeni kako biste provjerili status vaše pošiljke.
Om deze reden gebruiken we betalings- en contactmethoden om de vertrouwelijkheid van de klant en maximale vertrouwelijkheid te behouden.
Kada pošaljemo vaš dokument, šaljemo vam i disk za provjeru, telefonski broj i poveznicu na bazu podataka koju koristite za provjeru autentičnosti dokumenta. Disk za provjeru omogućuje vam pregled svih informacija pohranjenih u navodnom sustavu baze podataka. Ako vidite svoje podatke u sustavu, to znači da je vaš dokument pravi dokument. Stoga dokument morate koristiti legalno.

otvoriti chat
zdravo
što trebaš?